Ajde Sasa ne staj mi na muku...molim te.
Sta da ti kazem.....pre mesec dana otprilike, totalno je pobrljavila.Ako kliknem na gornji red, otvara mi se donji, znaci uopste ne reaguje gornja polovina ekrana.Ugasim gps, pa ga opet upalim i pokusam opet.I nakon nekoliko paljenja i gasenja, ona normalno pocne da radi.Da li je problem kalibracije ili sta vec?
Trpeo sam jedno vreme i poslednji put u Nemackoj, zurio sam na utovar a ona je pocela opet po starom.Tresnuo po njoj rukom iz besa.... i ode displej... jbg.
Sad necu da je nosim u servis.Jednostavno hocu da kupim novu i da zavrsim sa tim.
Interesuje me takodje ako neko zna neku prodavnicu gde bi istu mogao da kupim na rate.
Iskreno....pojma nemam sta da uzmem.Ne zelim samo da kupujem jeftine navigacije....nemam poverenja ni u sta sto je jeftino.
Naravno ne zelim ni da dam neku veliku kintu kao sto sam dao za Beckera pa sam se zeznuo.Tu negde oko 300e.Pretpostavljam da za tu svotu novca moze da se dobije nesto sto ce me sluziti makar dve godine.
I kao sto sam napomenuo gore....da bude 7".
Znam da je Garmin medju vodecim, mada nisam nesto odusevljen njima.Ali sam malo "guglao" i naleteo na ovu "Garmin nuvi 2797 LMT".Mislim da je ok za mene ali mi je preskupa.Oko 48 ili 49.000din.
Sta mislite o ovim Pioneer-ovim navigacijama?Vidim da ih ima dosta sa nekom nizom cenom do 15-ak hiljadaRecimo da li bi bilo ok da uzmem neku od njih i da ubacim Navteqove mape?