Da li je moguca i koliko otprilike kosta?
Konkretno u pitanju je C8.
Pozdrav.
Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Da li je moguca i koliko otprilike kosta?
Konkretno u pitanju je C8.
Pozdrav.
www.conrad.de ti je sajt na kome mozes da nadjes tempomat po principu-uradi sam a spada u neke malko bolje i kostao je oko 200 evrica.Videcu tacno ako mogu da nadjem link pa da postavim.Samo sto mislim da ta varijanta nema mogucnost automatskog prekida kad stisnes kocnicu i sl.jer nije povezana sa elektronskom jedinicom samog automobila tj.mislim da radi nezavisno
Samo te slusam i pitam se dokle ces?
moze li naknadna ugradnja tempomata i na 407
Postoje dve verzije prvo je sto kaze nikolapanic da kupis neku poseban koji se nezavisno ugradjuje, druga varijanta je da ugradis fabricki.
Za fabricki moras prvo da vidis dali ima opcija da se ukljuci u motornom racunaru, ukoliko je pedala gasa elektricna postoji velika verovatnoca da moze pricam za PSA za ostale nisam upucan. Kad to znas onda provera instalacije da li su sve potrebne zice tu koje su neophone za rad, prekidac na kvacilu, dupli prekidac na kocnici.... i na kraju kupovina rucice volana ili vec kako je predvidjeno da se koristi i aktivacija na dijagnostici.
Sta je jeftinije i bolje nemam pojma.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)