Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
@Franjo
U Autoprometu... i meni je skupo, za bukvalno 2min posla... naglasio sam da je radio fabricki, da nije potrebno da se vadi, rekli su samo saobracajna dozvola i licna karta.
@boban1982
Hvala na savetima! Bas sam slab sa alatom, pogotovu sa torksima... videcu kod nekog ortaka.... hvala!!
Ako nemaš certifikat radija, mora da se vadi, jer serijski broj se ne uvodi u fabričke podatke o vozilu! Moguće, da postoji sistem, način dekodiranja iz broja šasije, o čemu je neko pisao i navodio linkove, ali čisto sumnjam. Multimedija je opciona oblast, pa se kodiranje vrši pri konačnoj kontroli, o čemu dobiješ atest.
Proveri u još nekom servisu!
moze li meni neko reci koji je kod za klarion kasetofon pu-9679A
Kad bi bio isti za sve, mnogo bi olakšalo rad kradljivcima auto opreme. Ne bi plaćali dekodiranje!![]()
![]()
bio bih zahvalan nekome ko bi mi pomogao da nadjem code za radio cd ford 6000CD RDS, model 6000NE, serija M404963
http://www.radio-code.lt/login
Probaj na ovom sajtu, registracija je jednostavna i traje max 2 minuta. Imaju dobru bazu kodova, ali obavezno javi ovde šta si uradio.
Hvala Ognjenu, nasao sam kod!
Pozdrav da li neko moze da mi ucini uslugu! Slabo se snalazim sa engleskim pa da umesto mene zatrazi kod za radio! Audi navigacija AUZBZ7H4129556
Hvala u napred puno
Sumnjam da će neko od njih da se javi ali možda neko drugi zna, tema je starija od mene...
pozdrav, da li bi mi neko pomogao da pronadjem kod serijski broj je AUZ1Z2Y6923048