Ma ne sekiraj se za tvrdocu, zavisi s cim ga poredis... Kako si navikao na VW Golf-Skoda Octavia, nije ni ovo puno tvrdje, zavisi i koje su gume na njemu, ali to ti je to... Neravnine su ti takodjer slicne sa ovim vozilima, drzi kao i oni, mozda se malo vise naginje u krivinama jer je visi, ali mu je **** duze mirno, posebno s punim gepekom, jer mu je zadnji prevjes kraci (skoro nepostojeci) u odnosu na Octavia-u...
Plastika je relativno OK svega sto se tice, osim supljeg zvuka koji cujes kad kucnes u nju, i malog uvijanja (tankoca) kada je pritisnes prstom... Nista tragicno, ali moralo je bolje...
Sto se sjedenja tice, malo vise se sjedi, pa ne bih rekao da se moze bas "zavaliti" (ne znam kako se ti inace najmestis za sjedenje, ali ja inace sjedim skoro uspravno i ne daleko od volana, a nadam se da pod zavaljivanjem ne podrazumjevas polu-lezanje, daleko od volana, toliko tipicno za vecinu mladjih vazaca BMW-a, Golfa GTI, i ostalih "jurilica"...), ali nije osjecaj kao u starom Scenicu, sa prilicno polozenim volanom... Drugim rjecima osjecaj sjedenja je bio blizi Golfu, nego Scenic-u... I sjedista su bila odlicna, sa jakim bocnim osloncima na ovim modelima koje sam imao priliku voziti...