Najava

Collapse
No announcement yet.

CG - smestaj u Budvi i okolini

Collapse
X

• Filter
  • Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• CG - smestaj u Budvi i okolini

Cao svima!
    Planiram da se sledeceg vikenda pustim na desetak dana u CG pa me interesuje ako neko ima savet u vezi smestaja.
    Potreban mi je apartman za dve osobe (kuhinja pozeljna), i uslov je da ima svoju cisternu da ne moram da gledam u pasulj da li ce biti vode ili nece. Blizina plaze nije preterano bitna, bitnije mi je da ima pristojan parking (odnosno prostora da se parkira auto) jer cu i ovako do plaze da idem kolima (vise volim da se malo provozam i da svaki dan budem na drugoj plazi).

Naravno da i cenom ne "zavrcu usi".

Ako neko ima neki kontakt ili preporuku bio bih zahvalan.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Re: CG - smestaj u Budvi i okolini

Mi smo bili u Petrovcu 10-tak dana, moj savet ti je da ne trazis nista preko neta jer to obicno ispadne drugacije, nema mnogo turista tako da ti je najbolje da podjes na blef budes ujutru u CG, potrazis smestaj 1-2 sata, i na plazu i kupanjac.

p.s.
    mi smo cetvorokrevetni jednosobni apartman sa kompletno novim stvarima placali 35e pre desetak dana.

Comment

Vidi ovako, juce sam se vratio s mora, doduse, bio sam u Bijelu, ali je situacija ista. Primorije je prazno, kad udjes u Bd, na svakih 10m ti stoje "Sobe", "Apartmani", tako da se lako moze naci, cak i ako ne rezervises unapred. Da znas da se ne iznenadis neprijatno, sa nekih plaza Rusi dodju i oteraju te. Iako ima slabo turista, cene su i dalje astronomske, tako da i to imaj u vidu.

Comment

Na koju foru "oteraju"?
        Koje su to plaze da ni ne idem tamo jer Ruse bas onako "obozavam" i ovako...

Ta situacija sa prazim primorjem me licno raduje jedino bi odna znacilo da moram da se nateram da ustanem malo ranije a ne kao sto se prosli put desilo da krenem iz BG-a u 8, jer ipak ne bih u kasno popodne da trazim smestaj...

A sto se ostalih cena tice - na njih sam vec bio spreman...

Hvala!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Oteraju na foru, pridje ti i kaze da se udaljis s plaze. Posto sam ja inace iz Lovcenca a zivim u Vrbasu, imam dosta rodbine na Cetinje i kad sam se vracao iz Bijele dogovorili se da se nadjemo na slovensku plazu i da se okupamo, kad posle jedno 2h dolazi neki Rus i moli nas da se udaljimo s plaze. Aj sto ja nisam mogo da verujem, ali ovi moji rodjaci koji su svaki dan u Bd nisu mogli da skontaju sta bi.

Comment

Tema je stara, ali uvek aktuelna.
            Bio sam prosle godine u Budvi i nijedan Rus me nije nigde oterao. Upravo sam se vratio sa ovogodisnjeg odmora, opet iz Budve i jedino sto mogu da kazem je da su ti Rusi neki vrlo prijatan narod.

Sto se smestaja tice, i prosle godine i ove sam bio u istim apartmanima. reklama

Sve ono sto tamo pise je tacno. Meni je najvaznije bilo da sam uvek mogao da nadjem parking mesto u blizini apartmana. Uzmite samo u obzir da su apartmani koji su na poslednjem spratu kuce, mnogo bolji od soba (mada ni sobe nisu lose, izgledaju prosecno).

Comment

Originalno postavljeno od nikola_VUK Pogledati poruku
              Mi smo bili u Petrovcu 10-tak dana, moj savet ti je da ne trazis nista preko neta jer to obicno ispadne drugacije, nema mnogo turista tako da ti je najbolje da podjes na blef budes ujutru u CG, potrazis smestaj 1-2 sata, i na plazu i kupanjac.

p.s.
              mi smo cetvorokrevetni jednosobni apartman sa kompletno novim stvarima placali 35e pre desetak dana.
              pa da, i ja tako mislim da je najbolje, radim tako godinama i nikad nisam ostala bez smještaja...

Comment

Working...
              X