Najava

Collapse
No announcement yet.

Pomoc na putu - Evropa?

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

sad sam im poslao mail da auto ima garancijui da josifidis ne moze na njemu da budži đuntu sa sitnim nutom da bih se ja dovukao do kuće ili gde sam već pošao. Tim rečima pa ćemo videti odgovor.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

U medjuvremenu je AMSS uveo multi pakete odnosno pakete koji nisu vezani za automobil vec osobu licno.
      Takodje, u toku je akcija 25% popusta na sve pakete.

Comment

Mislis AMC Srbija ili bas AMSS? AMC Srbija ima to sto pominjes, ali ja ne znam nikog ko ih je koristio i ne bih rizikovao sa njima dok ne cujem info i iskustva iz prve ruke. Pitanje kakvu oni uopste imaju pokrivenost i u zemlji, a kamoli vani. Sa druge strane, ne vidim na AMSS sajtu nigde niti multipakete, niti akciju od 25%. Ovo sto stoji na sajtu je tako vec duze vreme i akcija je 10% za online kupovinu :

To je ok onima kojima odgovara, ali dzaba i da je paket vezan na osobu jer kupis recimo ovaj najskuplji Evropa Premium kod njih i tamo u stavkama nisu naveli glavnu caku - slep do Srbije za auto u kvaru uz uslov da ti recimo Grk majstor kaze da ne moze da opravi auto za 10 dana. Znaci tek za tako zestok kvar ide slep za Srbiju ili u slucaju nezgode, sto vec pise u jednoj od stavki.

To imas i na reklami koju AMSS pusta sad kroz sve medije gde lik koji ih reklamira bas pominje situaciju gde je auto riknuo na Lefkadi, kao Grci mu rekli da ne moze da se opravi nikako i on sav srecan jer je AMSS dosao po njega i drustvo na ostrvo...

Mozda imas i neku novu informaciju, pa podeli linkove gde si nasao to sto si naveo, ali rekoh na sajtu za online porucivanje ovaj popust stoji duze vreme i sto se mene tice njihov Evropa Premium se ne isplati jer bi me zestoko uslovili i potpuno mi je nebitno da li je na ime ili na vozilo.

Ali, svakako kome odgovara, samo napred jer eto tu imaju i pokrivenost u Srbiji i Evropi donekle...

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Last edited by hyundai_i30; 19.06.2023, 21:35.

Comment

Da dodam samo jos i ovo - Vozzi-ju polako ali sigurno opada kvalitet. Juce ujutru sam bezveze otvorio njihovu mobilnu app da proverim do kog datuma tacno mi traje aktivan Vozzi Evropa paket i ceo dan aplikacija uopste nije radila. Trenutno se nalazim u Grckoj.

Znaci, u vise navrata sam onda namerno ulazio u app juce, zadnji put sinoc oko 23h i app sve vreme nije radila jer je vec na prvom ekranu uvek pisalo da postoji greska na serveru.

Onda sam samo zamislio sta radi neko ko ima placen paket kod njih i koji mu trenutno nista ne znaci jer ne moze da ih nazove preko aplikacije koju oni stalno potenciraju kao osnovni nacin komunikacije. Dakle, juce Vozzi nije bio dostupan u Grckoj kako stoje stvari jer sam onda pitao i svoje prijatelje na drugom kraju Grcke da li mogu da koriste Vozzi app i takodje nisu mogli da podignu app juce ceo dan pa smo u toku veceri komentarisali ovo.

Cisto da ljudi ovde znaju i ne uzimaju zdravo za gotovo, jer sam recimo i svom matorom kome sam prosle godine kupio Vozzi iz predrostroznosti rekao da ipak u telefonu cuva njihov broj za ne daj Boze.

Inace, uvek me je nervirala njihova app jer trazi bespotrebno lokaciju u svakom momentu i ne moze bez nje da funkcionise sto je totalni sabanizam jer u app ima dosta stvari za koje nije neophodno deliti lokaciju i jednostavno je ocajno korisnicko iskustvo da ne mozes da udjes u app bez deljenja lokacije jer ona ima dosta opcija pored samog dozivanja pomoci...

Na kraju samo da dodam upravo situacije kada te Vozzi i ostali ogranicavaju u pogledu slepa ili sumom ili vremenom neophodnim da auto bude u kvaru kako bi imao slep nazad u Srbiju. Imate screen shot jednog od razocaranih korisnika u prilogu, jer eto i tako nesto moze da se desi, a svi znamo kako najpre funkcionisu Grci i kolike su ladovine

Last edited by hyundai_i30; 20.06.2023, 05:06.

Comment

Originalno postavljeno od hyundai_i30
            Mislis AMC Srbija ili bas AMSS? AMC Srbija ima to sto pominjes, ali ja ne znam nikog ko ih je koristio i ne bih rizikovao sa njima dok ne cujem info i iskustva iz prve ruke. Pitanje kakvu oni uopste imaju pokrivenost i u zemlji, a kamoli vani. Sa druge strane, ne vidim na AMSS sajtu nigde niti multipakete, niti akciju od 25%. Ovo sto stoji na sajtu je tako vec duze vreme i akcija je 10% za online kupovinu :

To je ok onima kojima odgovara, ali dzaba i da je paket vezan na osobu jer kupis recimo ovaj najskuplji Evropa Premium kod njih i tamo u stavkama nisu naveli glavnu caku - slep do Srbije za auto u kvaru uz uslov da ti recimo Grk majstor kaze da ne moze da opravi auto za 10 dana. Znaci tek za tako zestok kvar ide slep za Srbiju ili u slucaju nezgode, sto vec pise u jednoj od stavki.

To imas i na reklami koju AMSS pusta sad kroz sve medije gde lik koji ih reklamira bas pominje situaciju gde je auto riknuo na Lefkadi, kao Grci mu rekli da ne moze da se opravi nikako i on sav srecan jer je AMSS dosao po njega i drustvo na ostrvo...

Mozda imas i neku novu informaciju, pa podeli linkove gde si nasao to sto si naveo, ali rekoh na sajtu za online porucivanje ovaj popust stoji duze vreme i sto se mene tice njihov Evropa Premium se ne isplati jer bi me zestoko uslovili i potpuno mi je nebitno da li je na ime ili na vozilo.

Ali, svakako kome odgovara, samo napred jer eto tu imaju i pokrivenost u Srbiji i Evropi donekle...

Izvinjavam se na dezinfromaciji, ipak je u pitanju AMC Srbija. Uglavnom sto ti kazes Altas je tu trenutno najbolji za ne daj boze iz Grcke.

Comment

ralno svi su šabani, treba odabrati šabane sa kojima ćeš se najmanje nervirati.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

Realno da si u pravu.

Comment

Cisto da i ostali forumasi znaju, ukoliko planiraju da pazare neki od Atlasovih paketa pomoci na putu, za online kupovine se dobija popust od 10% ukoliko se pri kupovini unese kod kao sa slike u prilogu.

Ovih dana narucih njihov nacionalni paket za svog matorog, a i ja cu najverovatnije da uzmem taj, dok se Evropa paket kupuje i aktivira u slucaju nekog putovanja van zemlje...

Tipa 10% na Nacionalni ispada prakticno 400 kinte popusta, pa je cena od nepunih 3600 RSD za ovaj paket skroz korektna, cak jeftinije nego Vozzi recimo. Evropa+ je oko 6k puna cena, znaci oko 600 kinte bi bio popust na ovaj paket za online kupovinu. Isti popust mozete da ostvarite pri online kupovini za bilo koji drugi Atlasov paket.

Online kupovinu preporucujem i zbog toga sto se dobijaju i odredjeni benefiti koje su nabrojali na sajtu:

"Prijavi se online i ostvari sledeće pogodnosti:

– Besplatna dostava paketa ili elektronski Ugovor (u zavisnosti od odabranog načina plaćanja)
                  – Vaučer za besplatan pregled i dijagnostiku vozila u Bosch Car Servisu
                  – Vaučer sa 25% popusta na obaveznu auto opremu​"

Tipa ovaj Bosch-ov (ili nekog od njihovih partnera) pregled vozila jednom u toku godine je prakticna stvar koju ce matori sigurno da iskoristi, a i ja kada budem pazario nacionalni za sebe cim mi istekne Vozzi.

​​​​​​Moze da se bira da li papirologiju Atlas salje na adresu ili sve salje preko mail-a, mi smo naravno birali ovu drugu opciju jer na taj nacin stize i pomenuti vaučer itd.

Mana Atlasovih paketa moze biti to sto se vezuju za vozilo, ali meni to nije nikakav nedostatak, nego cisto da ostali znaju.

Click image for larger version  Name:	Screenshot_2023-07-01-12-33-56-435_com.instagram.android.jpg Views:	0 Size:	25,4 KB ID:	1041676

Comment

Mene odbija Atlas samo jer se vezuje za vozilo. Koristim jedan auto tokom cele godine, a na more koristim prijateljev veći auto
                    https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

uplatio sam atlas za ovu godinu, ali, smrdibube kao i ostali. Paket evropa + nacinalni paket + hoće da ti uvale osiguranje guma i eto te na 10 hiljada

ono što je vozzi nudio prošle godine, nema niko. Atlas to sad nudi za evropu ali ako crkne auto kod niša, nikom ništa. ako je unutra i nacinalni paket, onda je 8000 a ne 6000.

Comment

Tako je, ako uzimas Internacionalni+ paket koji je sada na akciji prolazis sa nepunih 8k RSD:
                        https://atlas-servis.com/aktuelne-akcije/?gclid=Cj0KCQjwho-lBhC_ARIsAMpgModvcgxNqoYZQ8Rog04pKPa7rCdkHamrszn5N 3sGZvRdxV2l2U_Nl-4aAo50EALw_wcB

Ako ides odvojeno kod Atlasa i iskoristis popust o kojem sam pisao - Evropa oko 5400RSD + nacionalni 3600RSD, dakle kada se kupuju odvojeno. Nekom odgovara tako da se odmah obezbedi i pazari 2 u 1 sa ovim Internacionalnim, ja sam kupio samo nacionalni za sada, a Evropu uzimam samo kada mi on bude neophodan jer sto se mene tice ako odem van zemlje, to ce biti jednom do dva puta godisnje... Do pre par godina je bilo na desetine puta. Svi su oni opasni igraci i Atlas sada koristi to sto je jedini na trzistu koji ti daje za Evropu neogranicenu kilometrazu bez nekih uslovljavanja kao kod Vozzi-ja ili AMSS-a. I funo to naplacuju, zato su i napravili Evropa paket takvim da on ne ukljucuje Srbiju kako bi se kupovalo dodatno samo za Srbiju.

Inace, svi koje znam i koje su koristili Vozzi Evropa pakete sada su presli na Atlas Evropu ili kod Vozzi-ja uzeli samo paket Srbija koji se i dalje mozda najvise isplati kao takav jer se ne vezuje za auto, ima onih dodatnih manjih slepova, dobija se slep gratis kao bonus da se pokloni itd. Ali, sto se Evrope tice Vozzi nikako i o tome smo nasiriko pisali jer se svodi na bacanje para bukvalno uz cimanje...

Atlas prodaje one benefite o kojima sam pisao, sto je sasvim ok recimo za Nacionalni paket gde imas i taj jedan pregled vozila godisnje u sklopu paketa za 3600 kinte.
                        Last edited by hyundai_i30; 04.07.2023, 15:55.

Comment

Narucio 2 u 1 Atlas, kasno videh za popust ali vec sam prezalio novce. Samo da sve bude ok, to je jedino bitno.

Comment

Mislim da si dobro postupio ako ti je trebala i celogodisnja pokrivenost za celu Evropu ukljucujuci i nas. Na trzistu bolje pokrivenosti nema u smislu uslovljavanja. Ovako kad podelis to na broj meseci nije veliki izdatak na kraju krajeva, a ja bih takodje platio da me ne boli glava i 100 EUR godisnje, samo veoma retko putujem van zemlje zadnjih godina autom. Ovo ostalo sto drugi nude sa uslovljavanjem je totalna bezvezarija i bukvalno kocka na neki nacin - sta bi bilo kad bi bilo i to zavisis od nekog tamo Grka recimo ili ko zna koga u inostranstvu ako stane auto.

Daj Boze da niko nikad ne iskoristi ove pomoci pa neka se bogate ove kompanije koje nam to prodaju jer se one bogate naravno na prostoj verovatnoci i statistici, ali mirna glava nema cenu sto se mene tice, pogotovo ako vozis clanove porodice na odmor recimo...

Vozzi je dao vise nego ostali prosle godine i to je bio cist marketing da svi predjemo kod njih maltene, a sada je realno da i oni uslovljavaju, samo se vade na to da su bajagi takve potrebe korisnika. Da, mi izuzetno volimo kad nam neko degradira uslove i prodaje m... za bubrege ako cemo iskreno ...
                            Last edited by hyundai_i30; 04.07.2023, 16:38.

Comment

Originalno postavljeno od Chubbs
                              uplatio sam atlas za ovu godinu, ali, smrdibube kao i ostali.
                              Smrdibube su zaštien znak, vodi računa....
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

pa kad si zabranio *******, probušeni ******, ******, *****, skorele **** i ostalo.Lako je tako polagati pravo na nešto.

Comment

Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎