Najava

Collapse
No announcement yet.

Cukanje

Collapse
X

• Filter
  • Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Cukanje

Cuknuo sam slucajno coveka, mojom krivicom. Malo mu je udubljen branik, ali nema povredjenih, sem tog branika nema velike materijalne stete. Malo sam se uspanicio jer sam bio na sred puta, nastavio sam mako pravo, i 100tinak metara stao jer je ovaj sto sam ga cuknuo me preprecio. Hoce da me tuzi, koliku mogu kaznu ocekivati?

Prvo - dobrodosao u nasu veselu druzinu.

Ako je bila policija i radila uvidjaj, dobices prersajnu prijavu, platiti neku novcanu kaznu, on ce svoj auto srediti preko tvoje polise, a ti ces sledece godine platiti skuplje osiguranje.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Originalno postavljeno od sri98 Pogledati poruku
      Prvo - dobrodosao u nasu veselu druzinu.

Ako je bila policija i radila uvidjaj, dobices prersajnu prijavu, platiti neku novcanu kaznu, on ce svoj auto srediti preko tvoje polise, a ti ces sledece godine platiti skuplje osiguranje.
      Hvala puno, i meni je drago sto sam se prikljucio. Zanima me kolika bi ta kazna mogla da bude, i oko osiguranja koliko bi me sve to moglo da izadje? Ako me tuzi, koliko mi moze uzeti na sudu?
      Ja verujem da je dobra stvar u ovome, sto niko nije povredjen, nije velika steta. Verujem da bih gore prosao da je tako

Comment

Osnovno je da li je radjen uvidjaj. ako je radjen nema nikakovog osnova da te bilo ko tuzi, to je samo materijalna steta koja se pokriva preko osiguranja.

Comment

Jeste

Radjen je uvidjaj, pisali smo izjave, kontam jer mi je prvi put, kazna nece biti velika, ipak je samo cukanje, ostecenje ne verujem da moze biti ogromno, ali videcemo, sakupicu pare i cekam da stigne

Comment

I to je relativno, razlika je u braniku za Pola i Maybaha

Comment

.

Znam, audi a4, reko bih 2000 godiste otprilike, mislim star je u losem je stanju .

Comment

Opusteno, svi smo kroz to prosli.

Citaj, pisi, pitaj, naucices nesto.

za pocetak - ne moras da ciitiras post iznad tvog, samo odgovori

Comment

Ja nisam znao ni da citiram, mislio sam da se tu odgovara
                  Hvala puno, uglavnom slazem se, svakom se moze desiti, bitno da niko nije povredjen

Comment

Ako sam dobro shvatio, ti si bežao, pa te ovaj stigao i preprecio? Jer si se uspanicio?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

Uspanicio sam se, posle 100tinak metara sam stao, nastavio sam posle semafora, videi njega ispred kako stoji, i stao sam
                      Bio sam na sred puta, nisam znao kako da reagujem, hteo sam da stanem posle semafora, i tu sam njega video, i tu sam zaustavio auto
                      On je zaobisao drugim delom puta, ja sam nakon semafora minut posle stao kad sam ga video, znan da sam trebao odmah stati, al bio sam u soku, i na sred puta sam bio nisam znao kako da odreagujem u trrnutku
                      Last edited by Lazar44; 02.05.2023, 20:22.

Comment

Verujem da ako te je puko adrenalin da nisi znao gde se nalazis, a dobro je i da si uspeo da stanes posle tih 100tinak metara, a daje bilo bezbedno. Nadam se da si policiji rekao zasto je to tako i da je sve stoji u zapisniku. Kada budes isao kod sudije reci isto tj. onako kako je i bilo, nemas cega da se plasis jer cukanje svakome moze da se desi, samo je pitanje kada ces "probiti led". Za kaznu se raspitaj koji je range i to je to...bitno je da nema povredjenih i da nije velika materijana steta, a to sto ce onaj koga si cuknuo da te tuzi je samo zato sto je video da si napravio gresku iz straha i sad zeli to da iskoristi ali kao sto ti je vec receno ako je izvrsen uvidjaj to je to.

Comment

Problrm sto nisam bas nista skoro ni rrkao, nisu nas ni pitali sad pretetano, radili smo alkotest, vratili se tu gde se cukanje desilo, uradjen je uvidjaj i napisali smo izjave, recicu na sudu kako je bilo, desilo se tako da sta je tu je, bas tako kao sto ste rekli, niko nije povredjen, i mala je materijalna steta, to je najvaznije

Comment

Opusteno, dok stigne poziv od sudije, bices iskusniji vozac

Comment

Working...
                            X