Najava

Collapse
No announcement yet.

Pomoć oko procene iliti da li je moguća popravka

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Pomoć oko procene iliti da li je moguća popravka

Interesuje me mišljenje što više ljudi. Da li je moguće ovo popraviti a da to bude urađeno po ps-u, a ne zamazano:

Click image for larger version  Name:	IMG-eda645ce7adb463d846b36bdd488257f-V.jpg Views:	0 Size:	80,1 KB ID:	1041733

Ako ovo nije za popravku onda ni auto ne vredi, može samo za delove da posluži

Da bi valjalo treba da se zameni deo patosa do trepne u celoj dužini, da se zameni unutrašnja, srednja i spoljna trepna. Ako nadješ majstora koji će to tako da uradi onda može da se popravi, sve ostalo je seci uši krpi guzu...
    Sumnjam da ima da se kupi unutrašnja i srednja trepna ali se to lako napravi kao i deo patosa. Spoljna trepna ima sigurno da se kupi.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Znači bliži je otpadu nego putu

Comment

Ako ovako izgleda spolja, unutra je bar 2 puta gore... Nije to ništa što limar ne može za tri dana dobro da uradi i to lagano ali sumnjam da danas ima takvih limara ... Sve je konfekcija..

https.autogas.rs

Comment

Ako i nađeš nekoga, tražiće milion jer su aktuelne restauracije. Mnogo se gledao Diskaveri, sad je svaki limar Mikelanđelo.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Ahah

Comment

))
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Meni se cini da to kada ode u delove, patos ce tesko da se proda
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Rekao bih da si ti to dobro zaključio...

https.autogas.rs

Comment

pa razmisljao sam
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Dobro kaže Čubs, ljudi mnogo gledali diskaveri pa sad odvalili cene za kojekakve kršine ne možeš da veruješ.

Comment

Working...
                      X
                      😀
                      🥰
                      🤢
                      😎
                      😡
                      👍
                      👎