Najava

Collapse
No announcement yet.

Corsa 1.3 CDTI z13dt problem sa paljenjem

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

Nije ni alternator, da slabije puni ne bi akumulator bio sposoban na hladnom da pali.
    Ispravka, pošto vidim da si napisao "slabije okreće" pretpostaljam da si mislio na anlaser... Kad je hladnije mast u njemu i ulje u motoru se zgusne pa ima veći problem da upali kad je hladno nego kad je toplo..

Idemo dalje
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Moja greska Mislio sam na ANASER a anapisao Alternator!

Comment

na verglanju moraš imati 270 okretaja,ako češ radit anlaser probaj si nači od grande punta,on ima original
        1,3kw a na opel su iz ne znam kojeg razloga stavili 1,1.

Comment

Pretpostavljam da su samo četkice u pitanju, ali evo ga bakcuz pali pez problema nikako da stame. i sta sad da radim, da cekam da me negde zezne kad se najmanje nadam.

Pozdrav!

Comment

Pozdrav! Da li ste resili problem??? Ja imam isti auto i identican problem. Kada je hladan pali bez problema a kad se motor zagreje onda ima problema sa paljenjem. Do sada znam da nije sledece: EGR ventil, nov mi je od pre par meseci, nije akumulator, kupljen je juce nov, nisu u pitanju kljuc i brava, nisu grejaci, zamenjen je i senzor radilice...

Comment

Astra H 1.3 CDTI 2008god
              Imam problem sa paljenjem, ne kad upali nekad ne, vregla ali nece da upali, dijagnostika kaze P0191 senzor pritiska goriva, to promenim i opet po nekad izbaci tu gresku, promenim senzor radilice opet nista, skinem EGR operem, ocistim, opet nista, filter goriva zamenut i opet nista, a kad se desi da nece da upali odma zakacim dijagnostiku i ne izbaci nikakavu gresku.
              Ee da po nekad izbaci lambda sondu

Comment

Oteraj kod nekog majstora koji može da izmeri pritisak goriva.

Comment

Working...
                X
                😀
                🥰
                🤢
                😎
                😡
                👍
                👎