Primetio sam i cuo da neka firma radi plastificiranje prednjeg dela automobila. Primetio sam to na nekim automobilima. Ceo prednji deo je plastificiran i super je zastita protiv kamencica, muva, i ostalih cuda koje mogu da zgule farbu sa haube! Jel ima neko upuceniji, ko to radi, za koliko para itd?
Plastificiranje sasije
Collapse
X
-
Jel mozes da me uputis jos malo. Neki broj telefona, servis, radnju... Bilo sta. Kupio je moj dobar drug Hondu Accord Type-S crnu, pa bi bilo ruzno da se u gradskim uslovima i malo auto put brzo raz**** od kamencica i tako tih gluposti. Bolje folija da se guli nego farba
Comment
-
Gledao sam neku emisiju gde su prikazali u Indjiji, Rumi ili tako negde servis koj na automobile lepi bas folije, ne trake - vec folije. Tad su prelepili neki A4 ili sl.
Znam da ova informacija zapravo i nije neka, ali, eto, da se zna da nisu trake i da ima i kod nas, negde, nekako...
To sam gledao na onom domacem auto kanalu...Comment
-
Imaju ovi sto plastificiraju taxije, verovatno je nesto slicno tome?Comment
-
to je samolepljiva providna folija i moze se ugraditi recimo u Dark Glassu. nije ni malo jeftina i uglavnom se postavlja na mesta tipa: donji deo branika, donji deo vrata ispod lajsne i sajtne itd, znaci sve iza tockova gde isti baca...deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
-
Kod nas u Novom Sadu je jedno taxi udruzenje uzelo flotu Opel Astri H bele boje i sve su ih "prelepili" u zute.
Isto tako su uradili i sa Golfovima Plus.
Jedan moj kolega se raspitivao da to isto uradi sa svojom novom Corsom i mislim da je rekao da mu je tip trazio 250e za ceo auto. Moze da bira boju!!! (kolega je na godisnjem, pa nemogu da ti tacno kazem gde se raspitivao)Comment
-
uh ajmo ovako. Znaci ne treba ceo auto da se prelepi. Samo kriticna mesta. Pocetak haube, dole kod polumeseca itd. To fabrici ide na dosta nemackih automobila. I iskreno neprimetne su! Aj probacu da nadjem neke kontakte tih servisa sto ste mi rekli!Comment
-
Ja sam pre jedno godinu i po pitao jednog taxistu koliko je to da se uradi, i rade ceo auto, sto je po mom misljenju i bolje, nego ciganisanje na 1/3 branika itd...
Tada je kostalo za auto velicine mazde 323f '90 oko 150-200eur...sto je realno jos malo pa novo farbanje
Comment

Comment