Najava

Collapse
No announcement yet.

Aparat za pranje pod pritiskom Villager VHW 155

Collapse
X

• Filter
  • Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Aparat za pranje pod pritiskom Villager VHW 155

Pozdrav svima! Nov sam na forumu,ne znam dali sam na dobro mesto postavio temu nadam se da jesam.

Zanima me sta mislite o Peracu pod pritiskom Villager VHW 155 ja bih ga koristio u autopraoni,pa me zanima dali je pogodan za to ili nije. Hvala !

Villager VHW 155 Specifikacije :
    Kategorija Perači
    Tip motora Indukcioni elektromotor
    Radni napon 230 V ~ 50 Hz
    Namena Polu-profesionalni perač
    Priključna snaga 3200 W
    Radni pritisak 150 bar
    Tip pumpe Aluminijumska sa mesinganom glavom
    Maks. pritisak 225 bar
    Maks. protok 540 l/h
    Maks. temperatura vode 50°C
    Dužina creva 10 m
    Dužina kabla 5 m
    Masa 26 kg
    Linija proizvoda Orange edition

VHW 155 pripada V3 klasi i predstavlja polu-profesionalni perač pod pritskom. Sadrži set od 5 mlaznica za različite radne zadatke. Robustni dizajn mašine sa odgovarajućom opremom optimizovan i omogućuje komfornost u radu. Komercijalna
    vozila, terase, dvorišta su idealni objekti za pranje. Glavna odlika je velika snaga motora od 3.2 kW.

Funkcije:
    • Profesionalni pištolj
    • Set od 5 mlaznica
    • Integrisana posuda za deterdžent
    • Filter za vodu

Moj šure koji ima perionicu koristi isti takav i zadovoljan je. Jedino što je aparat dosta bučan, drugih primedbi nije imao.

Comment

Kakvi ovo u perionici. Ovo je hobi alatka. Uzmi sporohodni Kranzle (1400 rpm) na kom nema sta da se pokvari i deri ceo dan.

Comment

Dobro nije to perionica koja uradi 15 automobila dnevno, on sam radi tako da odradi možda 5-6-7 auta nedeljno tako da za njegove potrebe vrši posao. U svakom slučaju ako opere 5 auta nedeljno, opraće i jedan

Comment

Comment

Ima li ovo da se nađe kod nas?

Comment

Ima novo ali preskup. Oko 300-350 su polovni remontovani sa garancijom od godinu dana. Ono što sam ja od servisera saznao je da su sami delovi masivnije urađeni u odnosu na Kacher(ventili i ostalo) i recimo za razliku od 720mx koji sam ja hteo da uzmem motor se vrti na 1400 rpm naspram 2800. I nikad ne možeš da skratiš vek mašine konstantnim pritiskanjem na prekidač na pušci. Ovim manjim Karcher-ima to ne prija i uvek se savetuje da se prekidač blokira i da voda non stop ide. Jedina mana je što je mašina preteška, mada i to govori nešto. Ja nisam čuo za brend dok nisam dobio preporuku i nisam se pokajao što sam uzeo. I najbitnije da ima delova. Zadnjih 30 godina su im rešenja ista.

Comment

Working...
              X