Kao što napisah prošle godine sam kupio 156SW 1.9 sa namerom da mi taj auto služi za svakodnevnu vožnju do posla i nazad plus još ponešto, međutim kako sam svega 2 meseca kasnije dobio službeno vozilo onda je 156-ica praktično prespavala godinu i nešto u garaži. Htedoh, kad je već tako, da uzmem sebi neki V6 ali za neke normalne pare i da je auto iole pristojan to u Srbiji teško može.Više od 6 meseci pratim oglase i jedna 166 2.5 mi je pobegla zamalo, ovo ostalo je sve bilo lom za velike pare. Onda se pojavio oglas za ovaj auto, koji sam zapratio pre par nedelja i nisam mnogo ni razmišljao o njemu jer sam i dalje hteo V6. Međutim u jednom trenutku sam prelomio da odem da pogledam (iako je 245km od moje kuće) jer je auto delova mnogo bolje od ostalih na oglasima a cena je bila korektna. I u petak je stigla:
Najava
Collapse
No announcement yet.
Po deseti put zaražen virusom: Alfa Romeo 166 TS
Collapse
X
-
Vrlo je neobičan auto, razlikuje se od bilo čega što postoji. Pogotovo od modernijih automobila.
Utisci posle nekoliko dana vožnje (uglavom na benzin) su sledeći:
Gume su raspad i moraće nove da se kupe uskoro
Ležaj prednjeg desnog točka je kaput
Klima hladi ali mora to bolje
Auto bolje radi na plin nego na benzin
Trapovi su odlični, kočnice su dobre, motor je suv, ulje je bistro, antifriz je čist, nigde ništa ne curi. Radim prenos sledeće nedelje pa ću kod dr Deše da ga oteram na detaljni pregled.a dotle možda uzmem nove gume, videćemo.- Top
Comment
-
No problem
1. Alfa Romeo 164 TS
2. Alfa Romeo 156 1.8 TS
3. Alfa Romeo 155 1.8 TS
4. Alfa Romeo 156SW 1.8 TS
5. Alfa Romeo 166 TS
6. Alfa Romeo 147 1.6 TS
7. Alfa Romeo 166 TS
8. Alfa Romeo 159SW 2.0 mJet
9. Alfa Romeo 156SW 1.9 16V