.
RSS
Stranica 1 od 1
Re: RSSAko RSS čitaš iz browsera na kom si ulogovan, preuzeće tvoja prava i prikazaće ti sve što imaš pravo da vidiš, ako čitaš iz nekog eksternog programa, onda te smatra za gosta i prikazuje smao ono što gosti vide.
Re: RSSVidim da je tema stara godinu dana, da li jos uvek radi RSS?
Da li to znaci da teme, tj nove poruke (ili pre nove poruke tema koje obelezim?) mogu da dobijem kao vest u nekom reader-u? Ne znam kako to izgleda kada se koristi RSS nekoga foruma... otuda toliko pitanja. Koristim Google Reader za par sajtova, pa bi mi bilo prakticno dodati i forum. Da li je to moguce?
Re: RSSJel to umro RSS? Od juce (oko podne) ne radi. Do sada je radio dobro, koristio sam ga preko Google reader-a i na iPhone i odjednom prestaje da radi od juce. Moze neko da vidi koji mu je? Aj plz!
Re: RSS
Ti nemaš kod tebe to, moram da ti ubacim ako hoćeš... kad namestiš čitač na telefonu.
Re: RSSJedan polumobile postoji i testira se već dugo, ajde kad već predlažeš koliko mobilan, kao hi-lo verzija na nekim drugim sistemima - samo čitanje pa kad hoćeš da odgovoriš onda te baci na normalnu stranu, ili full mobile sistem i kakav.
Re: RSSPa nemam pojma iskreno
Ako pristupam forumu preko mobilnog, uvek idem preko rss-a ali stvarno postoji potreba za mobile skinom i zbog protoka a više zbog preglednosti...
Re: RSS@206 ako je Pro RSS onda idi na + pa kucaj u polje "or just type web address" ukucaj cbc.rs on ce ti otvoriti stranu naci i u dnu ekrana videces poruku da ima RSS opet tapni na + i done i to je to. posle toga ces videti vec.............
Inace za mobilnu verziju ja bih voleo Taptalk ![]()
Re: RSSDizajn zona nije phpbb nego inovision za phpbb3 nisam našao kvalitetan način osim osakaćenog skina...
Čekam predloge, urađene skinove/teme, odnosno stilove kako se to ovde zove... @206 ne znam kako radi taj čitač na iphonetu, ako ima neka varijanta logovanja (da zapamti coocie/sesiju) onda ćeš videti sve u ostalim slučajevima si gost. (kad gledaš iz IE onda ti pokazuje sve ako si logovan na forum, a kad gledaš iz google reader-a onda si gost, nisam se puno zanimao sa tim ovde). Namestio sam i kod nas u temi da radi rss pa se igraj.
Stranica 1 od 1